Sildestruplejren

Lejren er fra 1988 og har i alt 60 sovepladser. I 2019 er lejren udvidet med dagligstue og grupperum. Naturgrunden er på 42.690 m2 og giver mange muligheder til leg og udendørsaktiviteter. Fra lejren er der kun 1 km til Østersøen, hvor der er en dejlig badestrand.

Lejre arrangeret af Luthersk Mission
Hvert år arrangeres 6-8 lejre for forskellige aldersgrupper. Disse lejre er for alle interesserede og tilmeldingen foregår på hjemmesidens forside.

Til andre menigheder og kirker
Lejren udlejes gerne til andre menigheder og kirker. Dagslejen er pr 1. januar 2020 kr. 2.700 pr døgn + forbrug. Man kan selv rengøre lejren ved afrejse, eller man kan tilkøbe slutrengøring til kr. 2.000 inkl. moms. Tilkøbes rengøringen skal lejren efterlades i almindelig opryddet stand, så den er nem at rengøre.

Til skoler
Vi udlejer lejren til skoleklasser primært på hverdage mandag – fredag kl. 12.00. Dagslejen på hverdage er pr 1. januar 2020 kr. 2.500 pr døgn + forbrug og slutrengøring, som er obligatorisk og koster kr. 2.000 inkl. moms. Lejren skal efterlades i almindelig opryddet stand, så den er nem at rengøre.

Der er ikke tilladt at indtage alkohol på Sildestruplejren ved de ovenfor nævnte udlejninger.

Til private:
Lejren udlejes til private familieweekender, fester og mærkedage, hvis lejerne er en del af ”Sildestruplejrens støtter”.

Kontakt for leje af Sildestruplejren:

Dan Månsson (tlf 29264434, e-mail: post@sjaelesorg.dk)